Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на покойната музикална икона Уитни Хюстън и певеца Боби Браун, почина на 22-годишна възраст

"Най-сетне в покой", написа влиятелната медийна дама Опра Уинфри в "Туитър".

"Сърцето ми тежи. Почивай в мир заедно с майка си, Боби Кристина. Молитвите ми са отправени към Боби Браун и семейство Хюстън", гласи туитът на носителката на "Грами" Миси Елиът.

"Почивай в Рая. Ти беше много обичана, Боби Кристина Браун", пише актрисата, певица и модел Холи Робинсън Пийт.

"Почивай в мир, Боби Кристина. Дълбоко съчувствам на баща ти Боби Браун и баба ти Сиси Хюстън. Ще липсваш на всички ни, мила", пише актрисата Вивика А. Фокс, цитирана от БТА.

Вижте снимки на Боби Кристина >>
Животът на Боби Кристина >>
Годежът >>

Краткият хаотичен живот на Боби Кристина Браун - единственото дете на легендарната Уитни Хюстън и Боби Браун, всъщност никога не й е принадлежал. Родена и отгледана в сянката на чужди слава и скандали, Боби Кристина е смазана от постиженията и демоните на другите, преди още да е осъзнала коя е в действителност. Въпреки това Боби Кристина Браун имаше мечти. Скоро след смъртта на Уитни Хюстън в навечерието на наградите "Грами" през 2012 г., Боби Кристина Браун сподели с Опра Уинфри, че иска да продължи пътя на майка си като певица, актриса и танцьорка.