Майкъл Лоън (56) е потресен от отношението на Игор Тарабасов (23) към дъщеря му. Той е убеден, че руският милионер упражнява тормоз над Линдзи (30).

"Само ще кажа, че по-добре да не ми се мярка пред очите. Ако се намира на територията на САЩ и разбера къде е, ще има проблем", каза Майкъл.

Вижте снимки на Игор и Линдзи >>

"Корицата на списанието изглежда истинска. Линдзи каза, че той я е удрял. Нямам търпение този тип да ми падне в ръцете. Направо нямам търпение да застана лице в лице с хлапето. Тогава аз ще вляза в затвора, а той - в болница", закани се бащата на Линдзи.

Майкъл Лоън обвини Игор, че се е възползвал от дъщеря му и тя е платила сама пищното гръцко парти за 30-ия си рожден ден:

"Линдзи плати цялото парти. Игор се възползва от нея, няма съмнение. Той дори не е платил разходите по последния наем. Той е измамник"

В момента Игор и Линдзи са разделени след серия скандали. Миналия месец тя бе заснета да крещи в 5 часа сутринта от терасата си, че той се опитва да я убие. След това Линдзи се извини на феновете си. Но намекна в социалните мрежи, че Игор й изневерява и че чака дете от него.

Наложи се майката на актрисата да опровергае слуховете за бременност, като добави, че след раздялата Линдзи е "развалина".