"Недейте да вярвате на една госпожица, която само търси финансова изгода от бившия си годеник и детето е последното нещо, за което я е грижа" -  казва Ивайло

"Майката на сина ми си позволява да има аморален начин на живот. При всички тези доказателства за живота на Яна през лятото - къде и как тя танцува, къде и как тя припечелва, за всички е ясно, че тя не е подходяща за отглеждане на дете. Разочарован съм, защото сега ние трябва да мислим като родители и за интересите на детето" - добавя Ивайло.

"През двата месеца, в които сина ми беше при мен, Яна го е потърсила общо три пъти, като в единия дойде с някаква бургаска мутра, който ми извади нож, а вторият път беше с родителите си и баща й ми посегна" - заяви той. Той е категоричен, че от прокуратурата срещу него не е издавана заповед за задържане, както Яна заяви по бТВ.

"Някой ден моят син ще разбере това, колкото и да не ми се иска, и тогава ще бъде най-трудно как да бъде запазено неговото собствено аз и уважение към родителите си" - завършва той.

Танците на Яна в Бедрум >>

Вижте Яна в клипа на Ъпсурт "Мрън-мрън"

Още снимки на Яна >>