Повече от 60 000 души пяха снощи три часа под дъжда заедно с него, Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, пише "24 часа".

Вижте снимки >>


Първо публиката беше подгрята от групата "Обратен ефект". Спектакълът на Слави закъсня, но започна с грандиозна заря, която огря небето над София и на няколко пъти по време на шоуто. Първата песен, която той изпя, беше "Студио Х".

"Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора - дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!", каза Слави на публиката, а на голямата видео стена всички видяха просълзените му очи.

След това прозвучаха и старите хитове "Френската гимназия", "Няма не искам", "Цвете мое", българският химн и други, но най-вълнуващо за всички беше изпълнението на "Жива рана", по време на което Годжи се разплака:

"Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Благодаря ви!"


Слави го прегърна, а публиката пя вместо него, защото той не успя да започне текста заради силната емоция. "Жива рана" беше едно от парчетата, които Годжи и Слави изпяха по време на 30-минутния бис.

Спектакълът приключи с "Моя страна, моя България" в изпълнение на Крисия Тодорова. На финала всички от екипа бяха мокри до кости, защото през цялото време пяха, свириха и танцуваха под дъжда. Същото беше и по препълнените трибуни, по които три часа се развяваха трибагреници.