Кадърът, уловен от Елисън Джексън, се радва на огромна популярност с наближаването на раждането на бебето на двойката, съобщи Лента.ру. Лондонската художничка и фотограф Елисън Джексън е известна с фотосесиите си, в които участват двойници на известни личности - от актьора Никълъс Кейдж до кралица Елизабет II.

Джексън обича да поставя сцени и да имитира ситуации, които не са се случили или пък са станали, но не по този начин. Неотдавна например тя представи фотосесия от сватбата на Брад Пит и Анджелина Джоли, които още не са сключили брак. Автор е и на пародийна фотосесия, посветена на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Последните фотосесии на Елисън Джексън са посветени на предстоящото раждане на бебето на принц Уилям и херцогинята на Кембридж. На снимките са показани ситуации, които са нейното предположение за онова, което се случва извън обсега на журналистическия и публичен достъп - принц Уилям измерва коремчето на съпругата си с шивашки метър, за да определи размера на бебето, кралица Влизабет II снима с мобилния си телефон щастливите Кейт и Уилям, Кейт и сестра й Пипа посягат към стелажи с памперси.