Tattoo Fest Sofia 2014, който ще се проведе на 4 и 5 октомври в залите на Парти център "4 км" – София, ще подгрее с купон в рок бар "Rock IT" този петък.

Ще има няколко обособени къта с татуисти, които ще показват на живо с временни бои различни стилове - реалистични, черно-бели, цветни и традиционни татуировки.
Татуирани от главата до петите момичета ще разчупят атмосферата с мистичния Tribal Gothic belly dance. Популярният ориенталски стил, примесен с готик елементи и дарк визия, ще бъде демонстриран на сцената от сексапилната танцьорка Надя Терзийска.

Водещ на Tattoo Fest Sofia ще бъде Шута, познат като вокалист на Vendetta. На феста ще работят майстори-татуисти от България, Италия, Македония, Турция, Сърбия.
В програмата ще има и семинар с Джоел Барнес – лидер на A Sangre Fria, на тема бодисъспеншън техниките, а най-голямата атракция ще е шоуто на същата тема.
Част от музикалната програма ще са колоритната група на Surmata Hari, Brothers In Blood, My Turn, тематичен музикален DJ сет от момчетата от Rockabilly, DJ Rawland, Vj gorgon и RockAtive DJ's.
ИЗБРАНО