Още от първото издание на "Spirit of Burgas" HMSU партнира на събитието със селекция от топ имена от световната денс сцена.

Безспорно миналата година Chase & Status бяха обявени за сензацията на Spirit of Burgas, а групата  беше толкова очарована от атмосфера и публика, че изрази готовност да се върне отново през 2013-а. На 27 юли ще можем да чуем запазения им DJ-set заедно с вокала на групата – MC Rage. 

Изненадите обаче не свършват дотук. На 28 юли главни действащи лица ще бъдат дръм енд бейс иконата Andy C и бийтбокс феноменът Dub FX.

След сета на Chase & Status и Mc Rage, на сцената ще излезе българският дъбстеп артист Balkansky. Заедно с него ще бъдат и Basscatz, а на микрофона ще бъде Slim.

За качественото закриване на фестивала, ще се погрижат набиращото широка популярност дуо High Roll или добре познатите HMSU машини – Konspirator и Mocks.

Новото в това издание на Spirit of Burgas e билетът "След полунощ", който вече е пуснат в продажба в мрежата на Eventim. Цената му е 30 лв., а този билет ви дава достъп до всички събития на фестивала след 00:30, което включва вече споменатите по-горе артисти и други.

Spirit of Burgas 2013 подкрепя Кандидатурата на Бургас за Културна столица на Европа 2019.