В последния епизод на предаването си "Горещо", Райкова посвети новата си рубрика "Възход и попадение" на екс-половинката на Иван Христов. Тя я обрисува като "родена под жаркото слънце на Харманли" кариеристка, която ползва мъжете като трамплин за кариерата си. В коментарите си зад кадър Райкова многократно изтъкна провинциалния манталитет на Вихра и пошлостта, с която оповестявала семейните си драми на всеослушание.

Вихра, от своя страна, пък "отвърна на удара" с хаплив коментар в профила си във Фейсбук. „Когато вече си се изчерпал, изхабил и преекспонирал в телевизионния ефир, вършиш глупости. Безсилието те изражда и те превръща в това, в което се е превърнала "гражданката" от Попово."

Малко по-късно, по повод на предположения, че двете ще се хванат за косите и в буквалния смисъл, Вихра коментира: „Не бих могла да хвана Венета за косата.... Това са пълни глупости, та нали екстеншънът ще падне. Все пак съм дама и уважавам дамите. Момичето е амбициозно, бори се... и от Попово не е лесно да тръгнеш. Желая и успех!

Вижте снимки на Вихра >>
Последната фотосесия на Венета Райкова >>
Вижте снимки от лятната почивка на Венета >>