С наближаването на горещите, дълги, летни вечери и незабравимите плажни спомени с дъх на морски бриз и студено фрапе, все повече се приближаваме и към моментите, когато започваме да се грижим една идея по-старателно за кожата на лицето си. Всяка година си обещаваме, че този път няма допуснем онова " опъващо" усещане, идващо след дългия престой на плажа. Сигурни сме, че отлично знаетe за какво говорим:

-поява на неравномерен тен

- усещане за суха

- нездравословно изглеждаща кожа

Доста честно още след първата си лятна почивка се сдобиваме с всички тези непредвидени "екстри". А най-неприятното от всичко са затрупаните ни козметични рафтове вкъщи, преливащи от различни, ненужни продукти, които или не са ефикасни, или не ви носят това " уау" усещане, което сте търсили. Тази статия от рубриката за модерната, градска жена - VЯRAFIED, ще се погрижи да ви информира за последните дерматологично доказани резултати, за да boost-нете кожата и настроението си това лято!

Защо трябва да включите към дерма-рутината си екстра бустери?

Думата "booster" идва от агнлийски и буквалният ѝ превод означава "попълвам", "повдигам". За никого не е тайна, че козметичните и дерма технологии се развиват с изключително бързи темпове и всяка година излизат нови и нови продукти и серии в борбата с настъпващото време и преждевременното стареене. Напоследък все по-активно се заговори за използването на бустер геловете като мощен продукт против стареене с течна консистенция или под формата на гел. Поради леката си формула лесно и бързо се абсорбира от кожата като хидратира, "повдига" и атакува вътрешният слой на епидермиса. Най-често този вид хидратиращи гелове са обогатени с антиейдж съставки, като хиалуронова киселина, която е няколко пъти по-необходима, особено през лятото, при поддържане баланса на кожата. Ето защо предлагаме да задълбаем по-надълбоко в темата... Преминаваме към:

"Must have" бустерът, който да изпробвате това лято

VЯRAFIED препоръчва да изпробвате най-новият Ултралек хидратиращ гел Eucerin Hyaluron- Filler, който е предназначен за незабавна интензивна хидратация. След бърз тест в редакцията ни, определено можем да потвърдим, че този бустер е ултралек, понеже текстурата му е под формата на гел. Един от многото му плюсове, освен достъпната му цена, е фактът, че е подходящ за всеки тип кожа, включително и за чувствителна. Попива изключително бързо и придава на кожата меко усещане и здрав вид. Смело може да включите този продукт във вашата рутинна грижа, защото е мултифункционален и действа като бариера между лицето и околната среда. А това е изключително важна стъпка с приближаване на топлите месеци и прякото излагане на слънце.

Плюсовете на Eucerin Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел накратко:

Този ултралек хидратиращ гел е проектиран да се използва като първа стъпка след почистване и преди базовия крем или други продукти, които използвате:

  • Супер хидратиращ ултра лек прозрачен гел
  • 24-часово овлажняване с хиалуронова киселина за мигновена хидратация
  • бързо абсорбираща водно-гел текстура
  • Без претоварване на кожата
  • Формула, която съдържа 11 съставки, комбинира две високо концентрирани вида хиалуронова киселина с глицерин, които са своеобразни "магнити" за задържане на водата в кожата

С напредване на възрастта, нашите клетки произвеждат по-малко хиалуронова киселина: кожата става по-суха, а фините линии и бръчици стават по-видими по повърхността на кожата. Комбинацията между два вида хиалуронова киселина - висока и нискомолекулна - във формулата на Eucerin Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел е ключовата причина този продукт да се превърне абсолютен бестселър за това лято.

Ключовите съставки, които правят ултралекия хидратиращ гел ефективен

Високомолекулната хиалуронова киселина остава върху повърхността на кожата и работи за подобряване на хидратацията в най-външния слой на епидермиса - там, където се образуват мимическите линии, например. С молекули, които са 40 пъти по-малки от тези на високомолекулната хиалуронова киселина, средномолекулярна хиалуронова киселина прониква по-нататък в епидермалните слоеве, където стимулира собственото производство на хиалуронова киселина на кожата.

VЯRAFIED напомня да се погрижите да boost-нете настроението си това лято, както и кожата си...

 

*Материалът съдържа продуктово позициониране