Виждаме Вяра поставила колан и готова да натисне газта, за да тръгне по следите на витамините!

"Последните няколко седмици няма да крия, че и мен ме обхвана паниката относно подсилена ли е достъчно имунната ми система. Започнах да проучвам кое е най-доброто и ефективното към момента, кой е препаратът или витаминът, с който да се сдобия бързо и лесно и да започна да приемам веднага... Започнах да проучвам в аптеките най-ефективните хранителни добавки и витамини и изпаднах в шок и ужас, защото разнообразието е толкова голямо, че човек би могъл да се обърка и да не може да вземе решение кое и как да приема, лутайки се между рафтовете", казва Вяра. 

Така попада на иновация, за която иска да сподели сама - или както обича да казва, от първо лице и от собствен опит! 

"Става въпрос за добавката VITAMIX ВИТАМИН C + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО на фармацевтичната компания FORTEX. Смятам, че е полезна за всеки ден - съдържа 4 съставки в една ДЕПО таблетка с удължено освобождаване. Така наведнъж си набавяме витамин C, цинк, селен и витамин D3. Не случайно лекарите оповестиха, че предвид здравна ситуация, в която се намираме през последната година, тези четири съставки са изключително важни за организма", казва водещата на онлайн предаването #Mатине и рекламист Вяра Младенова.

"Не обичам да бъда голословна, а и неведнъж съм споделяла в рубрикатa си VЯRAFIED, че това, което ви казвам съм го научила по трудния начин - чрез моите собствени грешки или от първо лице - пред камерата заедно с вас. Затова ще проучим от какви суровини се прави тази добавка и как допринася не само в борбата със сезонните вируси, но и в битката срещу различните бактериални инфекции", казва Вяра. 

Решителна както винаги, тя не просто чете в интернет, а се отправя към една от лабораториите на фармацевтичната компания FORTEX!

Очаквайте в следващия епизод на VЯRAFIED - Вяра в лабораторията! 

*Статията съдържа продуктово позициониране