Ева Борисова е известна във ВИП средите и с успешния си бизнес с машини за отслабване и подмладяване без скалпел. Тя вече е записала в пътешественическия си дневник базовия лагер под Еверест, пътя Камино, Корсика, Антарктика, Мачу Пикчу и още куп екстремни дестинации.

„Поне веднъж годишно отделям време и си организирам по едно екстремно пътуване. И не, за да се шляя по света, ами защото приемам тези пътувания като добра инвестиция. Те ми носят истинско вдъхновение. Винаги се връщам с нова бизнес идея”
, признава Ева.

Този път тя решила да влезе на живо в картинката, която от години стои на десктопа й. „Избрахме Каньона на антилопата. Е, няма такава красота на света – сурово и зашеметяващо. Всяка минута - нова гледка. Сигурна съм, че много хора мечтаят да го видят.”

Точно за тях амбициозната бизнес дама успяла да провери всички маршрути, условията за получаване на разрешителни, за наемане на коли и палатки. Българската кралица на пълната промяна твърди, че вече е готова да организира турове в Гранд каньон, но на български цени.