Преди няколко дни те се появиха за първи път с 2-годишната Джеймс и бебето на откриването на звезда на актьора на Алеята на славата в Холивуд, но скриха как се казва момиченцето.

Вижте снимки на семейството >>

US Weekly съобщи сега, че са го кръстили Инес, пише БГНЕС. Двойката е много дискретна относно семейния си живот. Малко след раждането през септември единствено стана ясно, че имат втора дъщеря.

Лайвли и Рейнолдс се запознаха на снимачната площадка на филма "Зеленият фенер", докато той още беше женен за Скарлет Йохансон. Актьорите сключиха брак през септември 2012 г. Наскоро Блейк разкри, че искат още деца.

Изминалата година беше успешна за Рейнолдс. Комиксовата лента "Дедпул" с негово участие, заснета със сравнително скромния бюджет от 58 милиона долара, стана неочакван хит и реализира печалби от над 780 милиона долара в международния бокс-офис.

Ролята в "Дедпул" донесе на Рейнолдс призовете за шоумен на годината и най-добър актьор в комедия на наградите "Изборът на критиците", както и номинация за "Златен глобус".