"Същото е, ама съвсем различно", каза през смях Део пред bTV.

Вижте снимки на семейството >>

"Преживяхме интересни неща през този период, които ни сплотиха много. Сещам се веднага за едно", сподели известният блондин и довърши - "Раждането на Боби".

Мариана разкри, че не е следила достатъчно тялото си и се оказва, че има бактерия, заради която не успява да забременее цяла година. Но след това идва щастливата развръзка и двамата се радват на сина си Борислав, който е на година и седем месеца.

Те споделиха и как са решили да се оженят. "Нямаше официално предложение. Много сме го говорили това, той много се притесняваше, не искаше да го прави", разказа Мариана.

Тя допълва, че "по-различното е, че започна повече да ми вярва и да се пуска по течението. Преди много ги обмисляше нещата и се притесняваше. Дори дали ще го оставя."

А Део сподели, че без половинката си се чувства инфантилен и инертен.

Майката на Мариана е починала, но дъщеря ѝ желае да изпълни една нейна мечта и това е да има собствен дом. Тъй като двете са живели дълги години под наем, това е нещо, което тя би искала да постигне заради майка си.

Майката на Део пък каза, че откакто Мариана е влязла в живота на сина ѝ, слънцето е изгряло. Внукът ѝ я кара самата тя да се чувства пречистена.

Мариана и Део се ожениха на 23 септември, а сватбеното им тържество бе през октомври.