Събитието най-вероятно ще е догодина и ще бъде много пищно. „Няма да е нещо скромно със сигурност. Аз само на рождените си дни събирам по 200 човека, представете си на сватабата ми колко ще поканя", каза Кубрат за списание "Love style", пред което даде съвместно интервю с брат си Тервел.

Кубрат и Андреа не бързат засега с бебето, но той е категоричен, че фолкдивата ще бъде майка на децата му, въпреки писанията за тяхната раздяла.

„Случвало се е Андреа да си хване багажа и да се изнесе, но е ставало за не повече от седмица", разкрива Кубрат. И не крие, че заради любимата си ежедневно прави жертви в името на любовта. „Истински мъж съм, не съм обратен, имам своите мъжки желания към жените, но ги удържам."

От своя страна, брат му Тервел разказа как отглежда 3-годишния си син Калоян сам, защото половинката му – волейболистката Диана играе в Азербайджан. „Виждаме се най-много 10-20 дни в годината. Това е формулата на нашата връзка", разкри Тервел, който ще ни представя на Олимпийските игри в Лондон.

Вижте снимки на двойката >>
Родителите на Андреа настояват да се омъжи за Кубрат
Андреа позира на плажа със семпъл грим >>
В гардероба на Андреа