Миналата седмица супермоделът Ашли Греъм съообщи чрез видео в Инстаграм, че със съпруга ѝ Джъстин Ервин очакват първото си дете. Сега обаче бременната Ашли е решила да покаже и как изглеждат наистина повечето бременни жени, а именно - понапълнени и със стрии.

Вижте кадрите >>

До снимката Греъм е написала "Същото, но малко по-различно". Коментарите не закъсняха и някои известни личности, като моделът Лили Олдридж и актрисата Нийси Наш, веднага са одобрили поста на Ашли. Други пък, както и феновете на плюс сайз модела в Инстаграм, са писали "Благодаря ти за това", защото постът ѝ им е дал увереност и спокойствие за начина, по който изглеждат техните тела.

Една от коментаторките казва, че така изглеждат истинските жени, а друга допълва, че това ѝ дава самочувствие и тя да се чувства красива, въпреки че има целулит и стрии по тялото.

През 2017 г. друга знаменитост - Кортни Кардашиян, също публикува своя снимка в Инстаграм, на която показва, че има стрии по тялото си и написа до нея:

"Тренирам. Правя всичко възможно да се храня добре. Обичам кожата, в която се намирам. И не се срамувам от малко извивки и целулит. И вие не трябва да се срамувате."

Снимка: Instagram