98-годишната актриса и звезда на комедия Бети Уайт обича да се шегува, че поддържа младостта си с водка с мартини, въпреки че не я бива особено в пиенето и рядко посяга към чашката.

Уайт се е изолирала у дома по време на пандемията от Covid-19, което не ѝ пречи да пуска шеги, твърдейки, че понякога се глези с водка с мартини, хот-дог и пържени картофи, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

"Бети обича да се шегува, че поддържа младостта си с водка", казва неназован източник от обкръжението на 98-годишната звезда, цитиран от "Клоузър уикли".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бети Уайт освен това смята, че глобалната здравна криза предоставя възможност на хората да поспрат в забързаното си всекидневие и да преосмислят живота си.

"Посланието на Бети е да забавим темпото и да се радваме на това, което имаме: семейство, приятели, домашни любимци. Тя смята, че пандемията е сериозно нещо, не сме преживявали и по-лошо. Според нея това е начинът, по който Майката Природа ни казва да не бързаме толкова", допълва източникът.

Освен с по някоя глътка, Бети Уайт запълва времето си в изолация с четене на вестници и решаване на кръстословици, но ѝ липсва играта на "Скрабъл" по вечерно време с приятели.

Официален Instagram профил