Откакто се разделиха през 2005 г., почитателите на Брад Пит и Дженифър Анистън с нетърпение очакваха момента, в който те отново ще се появят двамата под светлините на прожекторите. И той най-после дойде - 15 години по-късно, чакането обаче определено си заслужаваше.

Вижте снимки >>

Двамата може и да не стъпиха заедно на червения килим на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори, както въображението на техните фенове ги обисуваше в най-смелите им мечти, но това далеч не означава, че срещата им бе по-малко емоционална и затрогваща. Напротив, тя предизвика толкова много реакции в социалните мрежи, че интернет пространството бе залято от безброй коментари по темата. Истински потоп от думи...

Със сигурност Брад и Джен са най-добрият пример за това, че бившите съпрузи могат да поддържат топли отношения, ето защо хората все още сякаш очаква любовта между тях да загори наново с пълна сила. Дали е възможно - времето ще покаже. Но е факт, че снощи те засвидетелстваха своята силна привързаност един към друг, с което очароваха целия свят.

След като звездата от "Имало едно време в Холивуд" спечели и получи своята статуетка, той умишлено остана зад кулисите, за да пресрещне и поздрави Анистън, която отиваше към сцената за своя приз, връчен ѝ за най-добра актриса в драматичен сериал - "The Morning Show". Радостта на двамата намери израз в силна прегръдка, от която трудно се откъснаха и до последния момент се държаха за ръце.

Преди да заеме мястото си в залата, Пит изгледа благодарствената реч на някогашната си любов на телевизор в бекстейджа, от който не откъсна поглед дори и за секунда. Дженифър стори същото по време на неговото слово, само че сред гостите. Тя се смя от сърце с неговата шега, че всъщност ролята му е вдъхновена от реалния му живот.

"Нека бъдем честни, беше труден за пресъздаване образ... човек, който пуши марихуана, сваля ризата си и не се разбира със съпругата си", каза той.

Той прояви чувство за хумор, отбелязвайки, че ще впише тази победа към информацията в профила си в приложението за запознанства "Tinder".

Въпреки че Брад и Дженифър се разведоха едва след 5 години брак, те успяха да запазят своите добри отношения и от време на време все още се виждат, като той дори присъства на две тържества в дома на Анистън, едното от които бе по случай 50-годишнината ѝ.