Брад Пит се разделил с Емили Ратайковски след краткия им романс, защото не си съвпадали интелектуално и тя била твърде "зависима от социалните медии", за да си позволи да му бъде гадже за по-дълъг период.

Звездата от "Убийствен влак" не могъл да задълбочи чувствата си към модела на "Victoria Secret", така както сега с жената, която до него - Инес де Рамон, издал вътрешен човек пред "Radar Online".

Източникът каза, че разликата във възрастта също е изиграла жизненоважна роля за раздялата на Пит с Ратайковски, въпреки че Рамон е на същата възраст като модела, но тя е "на една и съща вълна интелектуално" с него.

"Емили беше твърде зависима от социалните медии, за да става за нещо друго освен краткосрочен романс". Трябва да има ниво на дискретност, за да може Брад да се чувства комфортно, а в този случай не се получи", твърди източникът.

Инес с бившия си съпруг, актьора Пол Уесли

Снимка: Getty Images

Що се отнася до аферата на Пит с Рамон, запознати казват: "Тя е в наясно и в тон с всички емоции, през които актьорите трябва да преминат за роля, което създава комфорт у Брад и желание да бъде с нея -  защото няма нужда да се обяснява". Вероятно защото е била омъжена за актьор.

"Тя е умна, забавна, жизнена и добър събеседник", добави източникът. "Няма абсолютно нищо претенциозно в нея. Тя също така е и земна, и елегантна".