Бременната съпруга на Део - Мариана Станчева, разкри, че има здравословен проблем, за който не е знаела и първородният им син Борислав буквално е дар от Бога.

Вижте снимки на семейството >>

"Още, когато родих Боби, знаех, че искам да имам и второ дете. Малко трудно се получи, защото се оказа, че имам проблем със съсирването на кръвта. При първата бременност не знаех за този наследствен фактор, но пък всичко мина много лесно. Боби е бил буквално дар от Бога, защото при този проблем може да се стигне и до фатален край за бебето. Сега се пазя повече. Очаквам го с нетърпение. Само ако може да не бърза... Да изчака още два месеца", казва Мариана в откровено интервю за сайта "Малчовци".

Станчева сподели, че е много щастлива, че 2-годишният Боби е здрав и с бебето всичко е наред, както и че Део има стабилна работа и всичко, което са искали се развива по план. Станчева не крие, че тя е по-строгият родител спрямо Боби. Опитва се да го научи на търпение и го подготвя за новото предизвикателство - бебето.

Тя споделя и за трудностите си през годините заради различния ѝ цвят на кожата. Наложило ѝ се да смени 4-5 училища, за да намери точното място за себе си. Мариана разказва, че сме нетолерантни хора и тя неведнъж се е сблъсквала с неприятно отношение. Дори родителите ѝ се разделили заради това, че семействата им не можели да приемат различията им.