Антония Петрова-Батинкова очаква всеки момент да стане майка за първи път. Това обаче не попречи на носителката на титлата "Мис България" през 2009 г. да поеме на далечно пътешествие.

Вижте снимки >>

Тя сподели снимки от Дубай - една от любимите дестинации на родните знаменитости. Наскоро в интервю за Dir.bg Антония сподели, че очакват бебето да се роди преди термина. Явно лекарите са разрешили на юристката да пътува спокойно, преди да дойде големият ден.

Към снимките, които сподели от пътешествието, Антония написа:

"9-и месец - последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност - лека и безпроблемна, (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващия път ще бъдем трима!"

Преди седмица Антония сподели още, че със съпруга ѝ Ивайло вече са планирали първото пътуване, което ще предприемат заедно с бебето и то ще е през втория му месец към някоя далечна дестинация.

Петрова и съпругът ѝ се запознаха през март 2018 г., а през юни си казаха "да" на лятна сватба в Гърция. След това двойката предприе меден месец като не се ограничи с един континент. Те обявиха, че очакват и сина си, който е първо дете и за двамата. Зад гърба си Петрова има един брак с руския бизнесмен Александър Бередин, от когото няма деца.