Бритни Спиърс сериозно притесни феновете си в Инстаграм, след като преди броени часове публикува видео, показващо как чупи крака си. Още с появата си на музикална сцена тя се нареди сред най-големите поп звезди на световния шоубизнес, като впечатли публиката не само с песните си, но и с енергията, с която изпълнява хореографията на танците към тях.

Вижте снимки на Бритни >>

Днес обаче 6-месечната липса на тренировки в нейния график ѝ изигра доста лоша шега. След половин година, прекарана извън залата за танци, блондинката реши, че е крайно време отново да се върне към обичайната си рутина.

По традиция, най-вече за да следи напредъка си, певицата обича да заснема своите упражнения, ето защо и този път не е по-различен. На кадрите от студиото се вижда как изпълнителката на "Hit Me Baby One More Time", облечена в къс спортен топ с жълт цвят и черни панталонки, се опитва да влезе обратно в танцовата си форма.

И макар видеото да започва с голяма доза ентусиазъм, краят му не е никак положителен. След неуспешно движение, при което се чува силно изпукване, тя се пада на земята, държейки се за ходилото.

Вижте тази публикация в Instagram.

I haven’t danced in six months so I was full throttle at this spot  !!!! And yes …. I know I’m barefoot …. don’t laugh but I grip the floor better that way !!!! PS you can hear where I broke my foot here  ….. sorry it’s kind of loud !!!!!

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears) на

"Можете да чуете как чупя крака си... Съжалявам, че е толкова силно", гласи част от посланието на публикацията, достигнала повече от 4 милиона души.

По голяма вероятност болката, която е изпитала в този момент, не е била никак малка, но въпреки това Бритни стоически я понася, без да издаде и стон.

В коментарите към видеото много от нейните почитатели изразиха своята загриженост и написаха, че се надяват съвсем скоро да се възстанови.