Американският актьор, комик и телевизионен водещ Милтън Бърл е казал: "Ако еволюцията наистина работи, как така майките имат само две ръце?". В думите му има много истина, защото макар и да е благословия, майчинството е трудно и тежко начинание, изискващо пълната всеотдайност, непрестанните грижи и неизчерпаемите сили на една жена.

Вижте снимки >>

Погледнато така, един чифт ръце наистина изглежда недостатъчен, макар представителките на нежния пол да съумяват някак да се справят с всички отговорности.

Две седмици, след като бе изписана от болницата и се прибра у дома със сина си, Джулиана Гани се оказа не с едно, а с две бебета за гледане. Нещо, изискващо два пъти повече енергия от страна на младата майка. Това сподели самата тя в своя Инстаграм профил. В нея тя разкри на своите последователи, че отминалите почивни дни не са били никак лесни за нея.

"Уикенда ми беше доста зает, защото бебчо имаше силни колики, а баща му реши да се разболее! Сега си имам две бебета за гледане, ха-ха!", гласи посланието към нейна снимка, на която позира в тюркоазено синя сатенирана рокля с дълги ръкави, разкриваща краката ѝ.

Макар че роди преди броени седмици, Гани е в перфектна форма - факт, за който свидетелстват изображенията, споделени от нея в социалната мрежа. На тях, в типичния за нея провокативен стил, тя с гордост показва плоския си корем.

Макар родителските задължения да нямат край, тя все пак успява да открадне време и за себе си. Преди седмица Джулиана публикува кадри от салон за красота, изненадвайки своите фенове с промяна във външния си вид.

"Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси!
Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Илиян да творим, работим и успяваме все повече!
Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!", написа тогава тя.