Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да споделят най-сладките образи на своите очарователни близнаци Николас и Люси със своите последователи. Досега, на различни снимки и видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, видяхме как малките играят, пеят, танцуват и да се смеят, но също така разбрахме, че когато е в компанията на своите наследници, Енрике също изкарва наяве детето в себе си. Последните снимки на певеца, публикувани в Инстаграм страницата му, не само доказаха това, но също така разтопиха сърцата на фенове му.

Вижте кадрите >>

"Моля, без повече целувки", гласят думите на звездният татко към красива нова фотография, на която плува заедно със сина си в басейн, а на заден фон се виждат водите на океана.

Двугодишният малчуган е поставил ръка пред устата на баща си, сякаш за да спре опитите му да го дари с целувка.

От друго изображение става ясно, че Енрике е прекарал целия уикенд в компанията на близнаците - начинание, което очевидно е "изцедило" силите му. На фотографията, заснета с дрон, се вижда как изпълнителят лежи по гръб на тревата в градина, облечен в чипичния си стил - сива тениска, камуфлажни панталони в тон, бейзболна шапка и слънчеви очила, а Люси и Николас си играят около него, изпълнени с енергия.

"Почивка", написа той, което явно важи само за него.

Иглесиас и бившата тенис звезда Анна Курникова са двойка от 2003 г., а с появата на техните деца те създадоха стабилно и щастливо семейство. Макар че до голяма степен пазят своите отношения извън светлините на прожекторите и избягват да се появяват заедно на публични събития, те все пак периодично позволяват на феновете си във виртуалното пространство да надзърнат в личния им живот.