41-годишната актриса публикува в профила си в Instagram няколко снимки, на които е със голям смарагдов пръстен и на някои фотоси определено акцентира на него. Първата снимка е от преди повече от... 12 седмици. Актрисата е с пръстена и на събитие на "Есте Лодер" в Маями, Флорида, на 25 юли.

Вижте снимки >>

Мендес носи пръстена на безименния пръст на дясната ръка, но медии коментират, че това вероятно е за заблуда, защото с Гослинг не обичат да споделят личния си живот и почти няма техни общи снимки.

Наскоро стана ясно, че Райън и Ева са в сериозен конфликт заради предбрачен договор. Мендес има повече пари от него, но той иска всичко да се дели поравно, ако не са заедно някой ден. Според запознати, по този начин 34-годишният Гослинг отлага сватбата, която любимата му чака.

Двамата са заедно от 2011 година, но упорито крият личния си живот от медиите. Дъщеря им Есмералда Амада се роди преди 8 месеца. Малката е кръстена на Есмералда от „Парижката Света Богородица“ на Виктор Юго.

Преди време техен близък сподели, че за двамата бракът не е приоритет.

"Ако обичаш някого и имате духовен съюз, не мисля, че има нужда от парче хартия, само защото обществото е казало, че така трябва", каза и самата Мендес.