"С тази песен, в трудните времена на пандемия, бих искал да призова всички да осъзнаем, че само заедно и обединени можем да помогнем на Майката Земя и човечеството да оцелее като изградим нов свят - без омраза, без войни и без страдания", споделя изпълнителят.

Посланието на "God is one for All/ Earth song" е за мир и разбирателство, като път, по който трябва да вървим!

Музиката и текста изпълнителят, представил ни на Евровизия през 2018 г. като част от групата "Equinox" написва вследсвтие на спонтанно обзело го вдъхновение малко след полунощ.

"Не можах да заспя и усетих енергията на тази песен", допълва JJ.

Аранжиментът на парчето е дело на Светльо Заров, а Ники Нанков визуализира и завършва по най-брилянтния начин видеото към песента. Любопитен факт е, че във видео клипа участват 2-те племеннички на Георги Симеонов - Грациа на 8 г. и Микаела на 4, които за първи път застават пред камерата и се справят перфектно с ролите си.

Георги с двете си племенници Грация и Микаела, които участват в клипа към песента

Снимка: PR

В английския текст са застъпени изконните човешки ценности и нужда от любов. Любовта към всички живи същества на Планетата - хора, растения, животни, която да изпълни сърцата ни! Апелът на JJ е божествената искра на вярата в Единния Бог, която всеки носи в себе си, да ни води по пътя от мрака на омразата, войните и страданията към Светлината на Мира, Любовта и Радостта!

Според него само там, където има любов, може да има живот! "Вярвам, че песента ще докосне сърцата на хората и ще ни помогне да вървим по пътя на Мира и Любовта! Това е моя призив за спасение на Планетата Земя и човечеството!"

Песента е вторият музикален проект на Георги Симеонов-JJ след брилянтното му представяне в предпоследния сезон на шоуто "Като две капки вода", където стигна до финал заедно с Фики Стораро, Дара и Маги Джанаварова.

Датor ата на премиерата на "God is one fоr All/ Earth song" далеч не е случайна, защото именно днес е Денят на Земята, обявен от ООН и отбелязан за първи път през 1970г.