Поп изпълнителката Гери-Никол проговори за "ареста" си в Париж. Певицата хвърля яснота по въпроса какво е правила там и с кого е била. Информацията за ареста бе публикувана от "Дейли мейл".
Вижте как Гери-Никол танцува >>


Според изданието повод за сблъсъка със закона станало видео, разпространено от певицата в социалните мрежи, на което се вижда как с приятелката си танцуват до Айфеловата кула, а покрай тях минават коли.

Ето какво написа певицата на страницата си във Фейсбук (б.а- публикуваме го без редакторска намеса):

"Това е официалното съобщение, което изпратих до всички медии днес в 14.00 часа!!!

През последните дни "новините" около моето име зачестяват като количество, а качеството им вече е извън всякаква граници за достоверност. И въпреки личното ми убеждение, че няма "лоша" реклама, когато във "фалшивките" се споменават думи като арест и нарушаване на обществения ред, не мога да не ги опровергая.

Снимка: Официална страница във Фейсбук

Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва докато колите са спрени на светофара и приключва /както е видно и от клипа/ с пускането на движението.

Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е пулбикуван , защото отразява нашето добро настроение в този миг / което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите/. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своете добро прекарване в града на любовта.

Обръщам се към медийте, които публикуваха тази невярна информация с надеждата, че сега, когато знаят истината ще публикуват и нея. Това би било едно честно поведение в такъв случай.

Оставам на разположение на всички медий, желаещи да публикуват истината и с огромно огорчение към тези, които за да разнообразят скучните си страници и предавания са се оповали на невярна информация.