Изабел Гулар бе един от най-пленителните ангели на "Victoria"s Secret", пленяващ сърцата на господата със своята красота и сексапил. Провокациите определено са в кръвта на бразилския модел с италиански произход, която често обича да радва последователите си в социалната мрежа с горещи кадри, показващи повече от перфектното ѝ тяло.

Вижте кадрите >>

Именно такива са последните изображения, които тя качи в своята лична Инстаграм страница, разкривайки на почитателите си мигове от дългите нощи в Париж, където се намира от няколко дни.

"Късни нощи, дълбоки мисли и хубава музика", гласи посланието към снимките, които качи.

На тях брюнетката позира облечена в черен сет от топ с тънки презрамки и силно изрязани бикини тип "бразилиана", разпалвайки с формите си въображението на представителите на силния пол. За съжаление обаче сърцето на красавицата не е свободно - тя е сгодена Кевин Трап, а на няколко от фотографиите, заснети във френската столица, се вижда, че двамата са заедно в Града на любовта.

"Животът с теб е по-хубав", е написала към тях.

В края на миналата година тя сподели подробности от интимния им живот, издавайки, че страстта между тях е толкова голяма, че правят секс по 4-5 пъти седмично.

Гулар е родена през 1984 г. в Сао Карлос, Бразилия. Хубостта ѝ трудно може да остане незабелязана и един ден, докато е тийнейджър, фризьор ѝ дава идеята да стане модел. По-късно, вдъхновена от думите на мъжа, тя се мести в Сао Пауло и започва работа в модните среди. Бързо добива популярност и впоследствие се превръща в неизменна част от дефилетата на "Valentino", "Oscar de la Renta", "Michael Kors", "Ralph Lauren" и др.