Днес лидерката на БСП - Корнелия Нинова, празнува цели 29 години брак със съпруга си Димитър. Любовта им пламва още от студентските години, когато тя следва право, а той учи за инженер-химик, и оттогава са неразделни.

Вижте Корнелия като булка >>

Съпрузите се запознават покрай по-голямата с 4 год. сестра на Корнелия, която сега живее в Англия. Всъщност те се знаели от малки, понеже са от Мизия, но връзката им започва по-късно в годините.

Двамата са майка и баща на син - Рафаел, който днес работи като финансов анализатор в американска банка и живее в Ню Йорк. По-рано през тази година той лично се похвали в социалната мрежа на Фейсбук с апартамента си, разположен в Манхатън, най-престижния квартал на Голямата ябълка. Там съседи са му едни от най-прочутите имена на днешния хайлайф, сред които попадат актьорът Джордж Клуни, певецът Бон Джоуви, автомобилният състезател на Формула 1 Луис Хамилтън и дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка Тръмп. 

30.08.1990 г. - 29 години заедно. Политиката е до време, семейството завинаги. Обичам ви, момчета!“, гласи публикацията на Нинова в официалната ѝ Фейсбук страница, която е придружена от 3 снимки с двамата най-скъпи мъже в живота ѝ.