Супермоделът Миранда Кер е родила третото си дете. Момченцето е трети син за Миранда и втори за съпруга ѝ - основателя на Snapchat Еван Шпигел. Двамата имат по-голям син - Харт, който е на една годинка, а Кер има и още едно по-голямо момче - Флин, от първия си брак с актьора Орландо Блум.

Вижте снимки на Миранда >>

Красавицата е родила третото си дете преди няколко дни, но двамата със съпруга ѝ не съобщават подробности, пишат няколко австралийски медии.

Миранда и Еван съобщиха, че очакват бебе през март тази година. Моделката рядко правеше публични изяви по време на бременността си и пазеше в тайна всичко около бебето, включително пола и името му.

"Да, знаем пола и сме набелязали име, казва тя в свое интервю преди месеци, но искаме да ги запазим в тайна."

С напредването на бременността си Миранда Кер публикува няколко много хубави снимки в своя Инстаграм профил. Според австралийските медии моделката е родила момченцето си миналата седмица.

Шпигел и Кер се ожениха през 2017 г. в двора на своето имение в Лос Анджелис. Двойката твърдеше, че те са традиционалисти и не са правили секс преди сватбата. На церемонията Ангелът на Victoria's Secret бе облечена в рокля на Christian Dior, вдъхновена от Грейс Кели.

 Миранда Кер е първият австралийски модел, който става част от модното шоу на Victoria's Secret.