Победителката в конкурса "Мис България" 2013 година - Нанси Карабойчева, обяви, че е бременна в шестия месец. Днес, навръх рождения си ден, носителката на най-престижната корона за красота, която е родена в село Юнаците, област Пазарджик, лично сподели радостната вест в официалния си Инстаграм профил.

Вижте снимки >>

В социалната мрежа тя качи галерия от три изображения, на които позира заедно със съпруга си - волейболният национал Добромир Димитров. На изображенията Нанси е облечена в свободна бяла рокля на черни точки и държи в ръка снимка от видеозон, а мъжът ѝ, застанал зад нея, е поставил дланите си върху заобленият ѝ корем, оформяйки с тях сърце.

"Днес ставам на 27! Но най-големия си подарък получих преди 6 месеца.. по-щастлива не мога да бъда! Обичам те безкрайно", гласи посланието ѝ към фотографиите, събрали хиляди харесвания.

Това ще бъде първо дете за двойката, която официално си каза "Да" пред погледите на най-близките си хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018 г. на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва романсът им.

Първата им среща била интересна, защото спортистът бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели.

Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки ѝ въпроса дали ще се омъжи за него. Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят на семейни начела, без да узаконят любовта си.

По всичко личи, че през предстоящия юли двама ще имат два повода за празнуване - годишнина от сватбата им и раждането на първия им наследник.