Футболистът Ники Михайлов вчера имаше троен повод за радост. На Никулден имен ден празнуваха той, половинката му Николета Лозанова и 6-годишната ѝ дъщеричка от брака с Валери Божинов.

Вижте снимки на семейството >>

Ни Ло пусна забавна снимка от ежедневието на семейството, на която Ники Михайлов и Никол се смеят, докато той суши косата ѝ. Към кадъра Лозанова написа:

"Честит имен ден, моя любов, мой живот. Защото вашето щастие е мое, а тези усмивки осмислят дните ни!"

Михайлов много обича децата. Той е близък и със сина на бившата си приятелка Алисия, който също е дете на колегата му Божинов.

През април Валери и Николета отбелязаха шестия рожден ден на дъщеря си с мили послания в социалните мрежи. Божинов публикува снимка на Никол и написа:

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне. И на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!"