Навярно, гледайки някое екстремно рилиалити по телевизора, мнозина поне веднъж са си казвали, че ако бяха на мястото на участниците в него, то сигурно биха се справили по-добре с поставените им предизвикателства. Истината обаче е, че независимо колко лесни могат да изглеждат отстрани изпитанията в този тип предавания, особено ако човек ги наблюдава в уюта на своя дом, в действителност те далеч не са такива.

Все пак основната цел на създателите им е да тестват до краен предел волята и издръжливостта на хората, решили да се запишат в дадения формат. Поредното доказателство за това дойде още в началните епизоди на новия сезон на "Survivor", завърнал се на малкия екран след близо осемгодишна пауза, когато половинката на Сами Хоссни загуби съзнание пред камерите.

След първия ден на приключението за оцеляване в тежки условия, в което се впусна смело заедно с още деветнайсет други мъже и жени, на шампионката по джиу-джицу Мила изненадващо ѝ прималя, а не след дълго припадна на една от плажните ивици на екзотичните Филипини, където се провеждат снимките на шоуто. Веднага след като изпадна в несвят при нея отиде лекарски екип, който я постави на системи, за да я свести.

Все още не е са ясни нито колко сериозно е здравословното състояние на блондинката, нито каква е причина, поради която ѝ прилоша, но навярно още в следващия епизод зрителите ще получат отговор на тези два въпроса. Малко преди случилото се любимата на звездния фитнес треньор, добил популярност покрай "Фермата", сподели, че се чувства емоционално разклатена, понеже още в началото на играта с водещ Владо Карамазов на острова са се създали коалиции, а тя не иска да се включи към нито една от тях.

Снимка: Стопкадър bTV

Тогава Мила, която по-рано бе посочена като най-силният член на племето "Ифугао", сподели още, че по принцип е човек, който искрено вярва в доброто у другите, но осъзнава, че не може да има никакво доверие на останалите претенденти за голямата награда, която в шестия настоящия шести сезон наброява рекордната сума от 150 хиляди лева.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Survivor Bulgaria (@survivor.bulgaria)