Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 23-та годишнина от сватбата си със стил в понеделник вечерта в  Париж.

Двойката, която се ожени през 1999 г., се издокара за вечеря на свещи с изглед към Айфеловата кула, а 47-годишния Дейвид, пръсна хиляди паунда за "специална" бутилка червено вино, докладва "Daily Mirror".

Embed from Getty Images

48-годишната Виктория, станала известна като Пош Спайс от "Spice Girls" документира нощта им в романтичния град, като сподели пред феновете: "Ние обичаме Париж".

За да отбележат годишнината, Пош и Бекс пуснаха червен балон със сърце - знак  на любовта, в небето, преди да се отправят към терасата на покрива за изискана вечеря.

Дейвид, който е известен с това, че пръска хиляди паунда за вино, каза на последователите си, че е избрал "специална бутилка" червено за "специална вечер".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Споделяйки снимка, Виктория прошепна: "Дейвид, обичам те толкова много. Благодаря ти за всичко. Честита годишнина".

Пош показа изискана фигура в бял блейзер, докато Дейвид разтърси с костюм по поръчка.

Влюбените гълъбчета не устояха да си направят селфи в банята на хотела си.

Двамата, родители на четири деца, станаха съпруг и съпруга, след като се ожениха на бляскава церемония в замъка Лутрелстаун край Дъблин.

По-рано през деня Пош сподели весела снимка, на която се смее заедно със съпруга си на сватбата на баща му Тед през април.

Тя написа: "Казваха, че той не е забавен, казваха, че никога не се усмихвам, казаха, че нашата връзка няма да продължи. Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!".