Риа, дъщерята на Мери и Миро от "Мери бойс бенд", с истинско име Мария Мирославова, реализира втория си самостоятелен сингъл - "The Way You Are", който е двуезичен - на български и на английски. Създаден е с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура", по програма "Музикални инициативи". Музиката, текстът и аранжиментът са на Риа, която се подписва RIA.

Звукозаписът е дело на Искрен Искренов и студио "Винил". Видеоклипът е на режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова. Запечатва цветни софийски кътчета и кадри с лондонски забележителности, включително пешеходната пътека на "Аби роуд", на която някога са снимани "Бийтълс".

Първият сингъл на младата певица - "Нашата мечта" покори всички престижни музикални класации в България. Задържа се 7 поредни седмици под №1 в БНР Топ 20. Достига първо място в класацията за най-излъчвани песни по БГ Радио "Нашите 10" и първо място в класацията на БНТ "Ново 10+2", където бе обявен за песен на месец Януари 2022 г.

Снимка: Дилян Марков

Последва участие на RIA в един от безспорните хитове на 2022 г. - "Остани", съвместна песен с Мария Мутафчиева и Тони Димитрова.

Категоричната заявка за успех и бъдеще на музикалната сцена доведе до подкрепата на слушателите, номинация и награда за RIA в категорията БГ Дебют на 20-тите Годишни Музикални Награди на БГ Радио.