Европейската приказка на Светлана Гущерова, която прекара по-голямата част от лятото в пътувания с мъжа си, продължава с пълна сила. Плеймейтката държи последователите си на официалната си Инстаграм страница в течение, на всичко, което се случва около нея. Тя често публикува кадри, разкриващи дестинациите, които посещава... А те не са никак малко.

Вижте кадъра >>

Така маршрута ѝ през жаркия сезон започна от лазурните брегове на Гърция и продължи с Будапеща, която замени с Виеана, а днес вече е в Полша, където с любимия ѝ се разходиха с каляска, теглена от коне. Спокойно може да се каже, че брюнетката се е отдала на истински маратон сред красотите на Стария континент.

Но наред със снимките, на които позира пред живописната природа или величествената архитектура на различните градове, Светлана сподели и кадър, разкриващ последната ѝ придобивка. На изображението "компания ѝ правят" три забележителни рози с кристали "Swarovki", чийто цвят е по 70 см всеки.

"Розите не са това, което бяха! А Страната на чудесата вече е реалност!", гласи посланието към фотографията.

Очевидно растението е сред любимите на половинката на Християн Гущеров, понеже по повод първата им годишнина, през юли т.г. бизнесменът ѝ подари букет, наброяващ 300 рози, както и бутикова торта със същите декоративни цветя.

Освен силните преживявания и приятните емоции, които трупа по време на обиколката си, Светлана открива нови аспекти на възприятието си за живота.

"Ако не вярвате в себе си, нищо добро няма да получите. В крайна сметка, ако вие не си вярвате, кой ще повярва във вас?", пише тя в друга своя публикация.