Хотелът на Робърт Де ниро се намира в Ню Йорк, той е супер стилен и има 88 стаи. Има вътрешен басейн, спа и един от най-добрите италиански ресторанти в града, Locanda Verde. Цената на стая в хотел The Greenwich Hotel започва от 575 долара за вечер.

Вижте снимки >>

Философията на хотела на Хю Джакман е върху здравословния начин на живот, затова предлага спа, два инфинити басейна, платформа за йога, спортни занимания.
Самият Хю Джакман често е там и може да бъде видян от гостите на Gwinganna Health Retreat, на слънчевия бряг на Австралия.

Хотелът на Оливия Нютън Джон - Gaia Retreat & Spa, е разположен на 25 акра комплекс има 23 стаи. Това е може би най-луксозният в света хипи курорт. Предлага различни пакети с програми за намаляване на теглото, медитация, разтоварване от стреса и фитнес. Курортът има спортен салон и предлага йога уроци, холистично спа, собствена линия органична козметика и собствена градина, от която идват продуктите за ресторанта.

Веригата на актьора Джон Малкович има хотели в Челтнъм и Ийстбърн в Англия и в Кардиф, Уелс. Всеки от хотелите The Big Sleep Hotel, е цветен и модерен, но достъпен като цени, а закуските са безплатни. Цените започват от 50 долара за нощ.

Робърт Редфорд е собсеник на Sundance Mountain Resort, Timphaven, в Юта - САЩ. Този ски курорт е купен от актьора през 1969 г. и се разпростира на над 5000 акра. Хотелът е в селски стил, има 92 стаи, както и къщички с персонален готвач и иконом. Сред гордостите му е фокусът върху изкуствата и природата, като предлага занимания в планината, прожекции на филми и концерти, планински преходи, байкинг, ски и рафтинг. Цената на нощувка започва от 309 долара.

Хотелът Palazzo Versace е собственост на най - популярия жив представител с фамилията Версаче - Донатела. Първият хотел - палат се намира в в Куинсланд, Австралия, но има още един - в Дубай, а предстои и отварянето на трети "палат" - в Макао.

Носителката на Грами - Глория Естефан и съпругът й, също притежават курорт и то на плажа.
Costa d’Este Beach Resort & Spa е разположен на Веро Бийч, Флорида, и предлага невероятни гледки и възможност за различни спортни активности.

Хотелът на Боно -  The Clarence, се намира в съседство с известен бар в Дъблин и е сред най-популярните в ирландската столица.

Клинт Истууд притежава Mission Ranch Hotel, в Кармел - Калифорния, САЩ. Това ранчо е една от първите млекарници в Калифорния. Истууд, който от дълги години е гражданин на Кармел, го спасява от строителни предприемачи и превръща целия имот в бутиков хотел с 31 стаи.

Леонардо ди Каприо строи  "екологичен" хотел - Blackadore Caye, в държавата Белиз в Централна Америка, който ще е готов напълно през 2018 г.  Вилите ще плават над изкуствени рифове, за да предпазват морските обитатели. Преди да отседнат, гостите ще трябва да преминат през програма, която се върти около екологията.