Разположен на площ от 2200 кв. м, магазинът ще предлага дрехи за цялото семейство.

Станимир Вълков, управител на магазина, и Христина Гечева, продавач-консултант прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти.

„За нас е изключително вълнуващо да открием магазин в тази чудесна шопинг дестинация – Панорама Мол. Наша цел е винаги да отговаряме и да надвишаваме очакванията на клиентите си за качествена мода на достъпни цени. Щастливи сме и от факта, че работим заедно с много талантливи хора от Плевен, които имат желание да се развиват в нашата компания“,
сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

Целият ден в магазина на H&M ще има специални промоции по повод откриването. Първите 100 пред магазина получиха карти-ваучер на стойност 20 лв. Всеки клиент, направил покупка, ще получи подарък от H&M, a студентите, представили валидна студентска книжка, ще могат да се възползват от 20% намаление на 1 продукт по избор. Освен това при всеки 50 лв. покупки в магазина, клиентите ще получават карта-ваучер за 10 лв., който могат да използват между 21 и 30 април.

В H&M Плевен бе представена новата колекция Conscious – специална лимитирана колекция, която шведският бранд подготвя всяка година. Използваните материи включват органичен и рециклиран памук, рециклиран полиестер, коноп и Tencel®.

Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10 до 22 часа.