"Спряха й препаратите, но започнаха силни спазми. Тя бе поставена обратно в кома" - е съобщил източник от семейството на момичета.

Двадесет и една годишната дъщеря на певеца Боби Браун Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица. Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го получава с навършването на 21-годишна възраст.

В началото на февруари се заговори, че животоподдържащите системи на Боби Кристина Браун могат да бъдат изключени. По-късно обаче самият Боби Браун опроверга тази информация. Дори имаше признаци, че състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън се подобрява.

Животът на Боби Кристина >>
Снимки от детството на Боби Кристина >>