То обаче няма да предлага пуканки в обичайния им вид, а под формата на екзотични гурме ястия, които самата Йохансон смята да поднася на клиентите си.

Вижте снимки на Скарлет >>

Пред АФП говорителят на звездата от "Изгубени в превода" издаде, че по време на откриването на заведението в събота тя ще предложи на ентусиастите и пуканки с трюфели, пармезан, градински чай, морска сол и зехтин, както и с ягоди и сметана, пише БГНЕС.

Екстравагантната идея е плод на въображението не само на Йохансон, която обича да си похапва пуканки, но и на съпруга й - френския журналист Ромен Дориак. За да реализира мечтата си, двойката се е обърнала към известния нюйоркски шеф-готвач Уил Хоровиц, който е помогнал за рецептите.

Скарлет се надява да отвори заведения и на други места.