Тази година от Huawei ти дават възможност да ги предизвикаш да дарят възможно най-много пари за семейства с деца в нужда.

От теб се иска единствено да напишеш коментар с хаштаг #BePresent на facebook.com/HuaweimobileBG. И Huawei ще дари по 1 лв. за всеки коментар. Всеки може да се включи до първия ден на Коледа - 25 декември. Събраната в края на кампанията сума ще бъде дарена на сдружение „Holiday Heroes” в подкрепа на затруднени семейства с деца на възраст между 4 и 10 години от цялата страна. Инициативата се подкрепя от Орлин Павлов, Михаела Филева, Драго Симеонов, Гери Турийска и Нели Терзийска.

Зарежи телефона и бъди със семейството си - #BePresent

Huawei иска да подари коледен дух на всички семейства и те призовава да оставиш телефона настрана, за да прекараш пълноценно времето с близките си.

„Кампанията на Huawei #BePresent насърчава хората да оставят настрана своите устройства през празничния сезон и да прекарат това специално време с близките си. Същевременно осъзнаваме, че това е специален период за много семейства, които имат нужда от подкрепа. Затова се обръщаме към българските активни потребители, които могат много лесно, само чрез един обикновен коментар във фейсбук, да спомогнат за дарението на 1 лв. от нас в името на семейства с деца в нужда от цяла България“
– споделя Джеферсън Джан, директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

снимка

#BePresent е част от глобална кампания в 26 страни от Централна и Източна Европа и Скандинавския регион. Видеото към нея пресъздава историята на малко дете, което е единственият човек в очакване на коледната вечер, докато всички негови близки са фокусирани върху техните устройства. В един момент светлините от елхата привличат вниманието на цялото семейство, което зарязва техниката за този специален момент.

Huawei #BePresent

Поне веднъж в годината остави телефона настрана… и направи специалния момент възможен. Huawei #BePresent

Публикувахте от Huawei Mobile в 25 ноември 2016 г.