Вижте някои от холивудските звезди с най-много бракове, представени от Би Би Си.

За За Габор
Първият й брак през 1937 г. е с турския политик Бурхан Асаф Белге, но по-късно признава, че е имала афера с президента на Турция Кемал Ататюрк, пише "24 часа". С Белге се развеждат през 1941 г., после се омъжва за Конрад Хилтън старши. През 1942 г. се ражда единственото й дете Франческа, двойката се развежда след 2 години.

Вижте снимки на За За Габор през годините >>

Следващите й съпрузи са актьорът Джордж Сандърс, инвестиционният банкер Херберт Хънтър, дизайнерът на куклата "Барби" Джак Райън и бракоразводният й адвокат Майкъл О‘Мара. Бракът й с мексиканския адвокат Фелипе де Алба е отменен, защото сватбата й с О‘Мара не е била разрешена.

През 1986 г., когато е на 69, се омъжва за принц Фредерик фон Анхалт и остава с него до смъртта си.

Елизабет Тейлър
Лиз Тейлър има седем съпрузи, но осем сватби - омъжва се за уелския актьор Ричард Бъртън два пъти. Тя се оправдава: "Спала съм само с мъже, за които съм била омъжена. Колко жени могат да твърдят това?"

Първият й брак, на 18 г., е с Конрад Хилтън-младши. След 4 г. се омъжва за актьора Майкъл Уайлдинг, но след 3 г. сключва брак с филмовия продуцент Майк Тод, който загива в самолетна катастрофа. Певецът Еди Фишър става съпруг номер 4. Тейлър и Ричард Бъртън се женят за първи път през 1964 г. Развеждат се след 9 г., но 2 години след това отново се женят. Събирането им трае 5 месеца и се развеждат пак през 1976 г.

След това Елизабет се омъжва за бившия военноморски секретар на САЩ Джон Уорнър, който става републикански сенатор. Съпрузи са до 1982 г. През 1991-а става съпруга на строителя Лари Фортенски.

Лари Кинг
Подобно на Тейлър, Кинг е бил женен осем пъти за седем жени. Първият му брак е с любимата му от детството Фреда Милър през 1952 г., но за година всичко приключва. Следва кратък брак с Анет Кей, преди да се ожени за зайчето на "Плейбой" Ален Акинс през 1961 г. Двойката се развежда след 2 години. След това се жени за Мери Франсис Стъфин през 1963 г., но се разделят след три години и Кинг се връща при Акинс. Двамата се развеждат за втори път през 1972.

Учителка по математика и асистент на продуцента Шарън Лапон е петата жена на Кинг, последвана от бизнес дамата Джули Александър. Кинг е все още женен за седмата си съпруга Шон Саутуик, с която имат двама сина.

Рита Хейуърт
През 1937 г. Рита се омъжва за Едуард Джъдсън (с 22 г. по-възрастен от нея), който се занимава с ранната й кариера. Тя подава молба за развод пред 1942 г. Вторият й брак е с режисьора Орсън Уелс през 1943 г., но се развеждат след 5 г. След това среща принц Али Хан, служил като представител на Пакистан на ООН през 1949 г., след две години всичко между тях приключва. Финалният й брак е през 1958 г. с филмовия продуцент Джеймс Хил. Той продължава 3 години.

"Това, което ме изненадва в живота, не са браковете, които не успяват, а тези, които са успешни", казва Рита.

Мартин Скорсезе
Женил се е 5 пъти. Първият му брак е с Ларейн Мери Бренън, след това през 70-те сключва брак с писателката Джулия Камерън, но се развеждат след година. Женил се е и за актрисата Изабела Роселини, в периода 1979-1983 г., преди да се ожени за продуцентката Барбара де Фина през 1985 г. С петата си жена Хелън Морис са заедно все още от 1999 г. насам.

Лана Търнър се е омъжвала 8 пъти, Джери Лий Люис - има 7 брака, както и Ричард Прайър, докато Тони Къртис - "само" 6. Хенри Фонда, Джинджър Роджърс, Кларк Гейбъл, Стан Лаурел, Джоан Колинс, Денис Хопър и Били Боб Торнтън са женени по пет пъти.