Актрисата бе атакувана в последните седмици за това, че се е подложила на серия от неуспешни пластични операции, съобщава "Дейли Мейл". Медиите коментират, че в опитите си да се поддържа млада и красива, актрисата е преминала през интервенции, които са се отразили негативно на външността й.

Преценете сами как изглежда Катрин сега >>

Зита-Джоунс коментира, че въпреки масовото обществено мнение, че се е подлагала на пластични операции, тя никога през живота си не го е правила, пишат от "Пик".

Актрисата добави, че това не означава, че е против пластичните операции.

"Ако някога почувствам, че трябва да се подложа на хирургическа интервенция, ще го направя", коментира Катрин Зита-Джоунс – "Никога не съм осъждала когото и да било за подобно нещо. Ако операция може да позволи на човек да се почувства по-уверен, то коя съм аз, че да го упреквам."

Катрин Зита-Джоунс добавя, че е убедена, че красотата не е най-важното нещо. Според нея не е задължително актрисата да бъде кралица на красотата.

"Сега, на тази възраст, започнаха да ми предлагат все по-често по-интересни и по-дълбоки роли, което е страхотно", отбелязва Катрин Зита-Джоунс.