"Поздравявам ви с тази песен и ви давам един съвет - когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его!", съветва Венета.

Вижте снимки на Венета >>

"Защо го казвам ли? Песента ме върна към далечната 2002 г. По коледните празници се запознах с едно момче и се влюбихме. Бях на вечеря с един известен ТВ водещ и компания, и тогава се появи Той! Зарязах водещия и танцувах цяла вечер с Него",
продължава откровението си Райкова.

"След няколко дни обядвахме 16 часа и си говорихме, и Той ми предложи брак с една вилица! Секс още нямаше, само много силни чувства! На Нова година бяхме у тях и цяла вечер той поръчваше поздрави по радиото с любимата ми песен на Деси и Руслан - "Мила, моя, мили мой". Та сега като чух тази нова песен на Деси се сетих за него и силното его у двама ни, което прецака всичко", продължава водещата на "Папараци".

"Така че поздрав и за теб - Ст. И. - където и да си, макар че не сме се виждали 14 години...", завършва прочувствено Венета.

Кой е мъжът, който се крие зад инициалите обаче не става ясно. Дали с изповедта си Райкова се опитва да привлече вниманието на мистериозния мъж или просто е решила да се отдаде на носталгични спомени, можем само да спекулираме.

Венета и бившият Брадър Тихомир се ожениха през 2005 г. Те имат син Патрик. Преди време Райкова сподели публично, че 2 години след началото на брака си с Тишо се били разделили, а той дори подал молба за развод.