След масовото недоволство към новата "Мис България", председателката на "Бок Стар Моделс" Венета Кръстева побърза да уточни, че Тамара Георгиева никога не е носила титлата "Мис София".

Кръстева написа отворено писмо до медиите, за да се дистанцира от провелия се в събота конкурс:

"Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на "Бок Стар Моделс" уведомяваме, че изтеклата информация в българското медийно пространство, че новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота "Мис София" е подвеждаща и невярна", написа Кръстева.

Ето тази красавица? ни представи на "Мис Свят" >>

"В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките "Мис София", "Мис Свят" и "Мис Вселена" за България, ние от агенция "Бок Стар Моделс" се дистанцираме от конкурса "Мис България" и настоящата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата "Мис София" 2017 се казва Владлена Андреевна.

Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум "Мис Свят & Мис Вселена България" 2017. Конкурсът "Мис София" няма нищо общо с конкурса "Мис България" и фирма "Интерсаунд". Поясняваме, че към момента на международните конкурси "Мис Свят" и "Мис Вселена" ни представляват финалистките от конкурса "Мис Свят & Мис Вселена България" 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова, и също така държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за "Мис Свят" и "Мис Вселена" е напълно отделен формат от конкурса "Мис България" от няколко години насам."