С годините косата става все по-тънка и фина. Започва да оредява и окапва, а темпът й на растеж значително се забавя. У кожата също настъпват драстични промени: тя става все по-суха и бледа, губи естествения си цвят, появяват се бръчки и пигментни петна.

Кой не би искал да се сбогува със състарената, набръчкана кожа, безжизнената, оредяла коса, акнето или меките и чупливи нокти...? Всички, които страдат от тези проблеми го искат, но малко успяват да го постигнат!

Нов живот за кожата, косата и ноктите

Чували ли сте за растението ракитник и „златното” масло, което се добива от плодовете и семената му? То е възможно най-доброто познато до сега средство срещу косопад, старееща кожа, и меки, чупливи нокти! Богато е на витамините В1, В2, К, А, Е, фолиева киселина, минерали, есенциални мастни киселини и др. Освен че съдържа омега 3,6 и 9, маслото от ракитник е и страхотен източник на омега 7 – мастна киселина с уникални козметични свойства. Продуктът Брилиант лук съдържа силно концентрирано, натурално масло от ракитник с високо съдържание на омега-7, което хидратира кожните слоеве и активизира производството на колаген.

Брилиант лук коса и кожа се препоръчва при суха и набръчкана кожа, загубила „цвета” и свежестта си, както и в случаите на акне, псориазис, екземи, дерматит и кожни дефекти от различен произход. Сухата и изтощена коса оживява скоро след приема на Брилиант лук коса и кожа,  и започва да расте по-бързо отвсякога. Косопадът и пърхотът са напълно овладяни.

Ракитникът в продукта Брилиант лук коса и кожа, се отглежда в екологично чиста среда в Тибетските Хималаи! Плодовете на растението се берат в сутрешните часове, за да бъдат предпазени ценните им съставки от UV лъчите.

Брилиант лук е продукт на Phyto Wave – иновативната продуктова линия на Fact Products, разработена от американски специалисти! Съставът на Брилиант лук е изцяло натурален! Продуктът не съдържа консерванти, синтетични и други опасни за здравето съставки!