Всички сме заредени с много положитeлни емоции, радваме се на времето, което отделяме за себе си и с усмивка посрещаме всеки слънчев ден.

Това лято онлайн магазин Orange center ще се постарае да направи незабравимо с кампанията „Освободи емоциите“! Какво е нужно за едно незабравимо лято? Разбира се, че страхотни забавления, подаръци, книги, музика и аксесоари, които да създадат топли спомени и много усмивки за Вас и Вашите семейства. Без значение на къде ще Ви отведе лятото, освободете емоциите си с най-добрите развлечения.

В кампанията участват всички продукти, предлагани в електронния магазин и всеки може да направи неограничен брой поръчки. Кампанията „Освободи емоциите” се провежда само онлайн. Само до 20.08.2015 за да бъде Вашето лято още по-свежо, с всяка онлайн поръчка получавате страхотен подарък от Dove – душгел или дезодорант.

Всеки ден онлайн магазин Orange center, освен продуктите, които ще откриете сега, ще добавя нови. Не се колебайте да предложите нови заглавия, идеи за подаръци или забавления, защото всичко с Orange center е емоция – Вашата емоция!

Кампанията „Освободи емоциите“ Ви гарантира:
• Подарък от Dove към всяка покупка онлайн;
• По-забавно и стойностно прекарване на свободното време;
• Повече удобство с поръчка онлайн, спестявате време и доставката е безплатна за поръчки над 30 лв.

Посетете онлайн магазин Orange center и изберете своята лятна емоция тук >>