Радина и Коко са заедно от 15 години и въпреки това не са си омръзнали въобще. „7 дни в седмицата, по 24 часа на ден сме заедно и не си доскучаваме!” – заяви гордо Радина. По едно време дори се появила идея двамата да водят новини в тандем. „Много висок рейтинг щяхме да имаме!” – съжалява за неосъществения план новинарката.

На въпрос как запазват страстта в семейството си, Коко отговори: „От Господа! На човек или му се случва, или не! Трябва да изпитваш удоволствие!”. Радина пък отвърна: „Понякога адски много ме дразни!”. Когато се получи така, водещата на новинарската емисия на БНТ наказвала съпруга си с 40-секундно мълчание.

ТВ семейството има общо 4 деца. „Те ни помагат, за да сме здраво стъпили на земята и отговорни! Много са умни, разумни и свестни!” – коментира Радина.

Освен това обаче, Иван & Андрей бяха научили, че двойката телевизионери имат и пето дете. Коко призна, че наистина е разписал документ за осиновяване. Той сподели, че покойният Вили Казасян още преди 20 години разписал истински документ, с който дал на Коко даром лицето Хилда Казасян.

Радина се обяви за по-романтичната половинка в тяхната връзка и много обича да прави изненади на съпруга си. Според новинарката, редовният секс е много важен за дългогодишната връзка и двамата го практикуват винаги, когато им се иска. Радина и Коко редовно осъмвали в сладък лаф и чай, защото умеят и обичат да си говорят.

Много е хубаво човек да е женен!” – заключи единодушно двойката.

Вижте снимки на Радина и Коко >>