Пълнена тиква
Има я в 2 варианта: 1.Постна за Бъдни вечер. Отрязва се капаче на тиквата така че да може да се почисти. На средно голяма тиква - диаметър около 10-12 см. С ръка осолявате от вътре и омазнявате с олио. Слагате да се поизпече на средна температура.
Обратно в новинатаКоментари - Пълнена тиква | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
дара (нерегистриран)
Изчистваш тиквата отвътре, намазваш е с мед и пълниш плодове нарязани на кубчета. Дюля, круша, каквито искаш сушени плодове- сини сливи, боровинки, смокини, кайсии смесени с канела и мед. Пълниш тиквата и печеш на 150 градуса поне 90 мин.
BG (нерегистриран)
Ужасно звучи и в двата варианта! Особено гадно е мека. лепкава, леко сладка тиква с кайма?! Много по-хубав е вариантът със сушени плодове, но няма да го напиша.
nana (нерегистриран)
е,е,е защо няма да я напишеш...
НАЙ
Щипка красота и стил. Модели показват бляскави визии на фестивала в Кан
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Какъв фалит? Бритни Спиърс е спечелила за година над 40 млн. долара
Почина майката на Веселин Маринов
Кевин Спейси наруши дългогодишното си мълчание
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж
Какъв фалит? Бритни Спиърс е спечелила за година над 40 млн. долара
Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в швейцарски съд
Жаклин Кенеди - нежната ръка между политиката и обществото
Влади Ампов – Графа разказва за мъката в душата отвъд големите успехи