“Господари на ефира”: Ще съдим bTV

"Глобъл вижън" ще подаде искове в съда срещу bTV.

Обратно в новината

Коментари - “Господари на ефира”: Ще съдим bTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хи хи хи спряхя си най-гледаните предавания!сега им остава само да плюят бездомните кучета......да правят тъпото предаване- търси се- което прилича на панахида за госта/умрелия/или хубаво или нищо,високи токчета - дами които не живеят този живот дават и мнения, да вземат да си върнат и наталка и да се гръмнат. само слави какво търси още в тази нескопосана медия?

БТВ са големи мижитурки със сигурност.Всичките им репортажи на разследващите журналисати имат цензура. Нали пратих сигнал със доказателства как се крадат милиони от Мистерството на земеделието и храните, тях ги хвана шубето щото Мирослав Найденов щеше да си иде....

Кога ще бъде спряно изключително изпростялото шоу на Слави? Бендът е много добър, но шоуменът се изтърка и се повтаря едно и също от поне шест- седем години.

"господари на ефира" трябва да си намери друг предтавител за България и да изгони Халваджиян и др. кравопийци около него.

На всички е ясно,че БТВ слугува на все още на Първанов и на всички комунистически велможи.А уж се бият в гърдите,че са независими.Няма независимост,щом си клекнал и изплезил език и чакаш да ти сипят в паничката.Защо Маги не си изтегли и "България търси талант" и да ги остави да си излъчват в най-гледаното време,някоя втръснала ни сапунка..Както сега за кой ли път дават "Двама мъже и половина"..Сигурно такава бройка ще останат и в БТВ..

"Пълна лудница" е добро предаване - то може да бъде определяно всякак. Но не е ПОШЛО, каквото е например "Комиците". В "Комиците" залагат на трудовашки хумор, затворнически вкус и семпъл манталитет. Жалко за добрите актьори. А на Халваджиян - специални поздравления за разкриването на поредната далавера с парите на искрените хора от Българската Коледа, дали скромно левче чрез sms, с надеждата, че някое детенце ще получи помощ.

Ей Перничаните, вземете си оправете малко прототията и после коментирайте кое предаване да махат и кое не.

Господарите на ефира беше единственото предаване което изкарваше кирливите ризи на всички... и беше гледано, жалко че го махат! Няма смисъл и да споменавам на колко народ решиха проблемите, които държавата не решаваше поради една или друга причина. А относно "Пълна лудница" ми, няма как да се хареса на Перничани и всички простаци в БГ.. бърка ви отзад нали с истините за вас. Перничани няма какво да се сърдят и цупят много много, а да гледат малко да си оправят манталитета! Фактите говорят!

Браво на БТВ. Най-после спряха тези просташки предавания.

И аз така мисля,Само крясъци и викове."Господарите"в началото бяха добри,но откакто разшириха състава на водещите и те се обезличиха.Викове и кълчотене,това ли ви забавлява.Спомнете си скечовете на предишни хумористи и ще направите разликата.Същото се отнася и за"Комиците"Те просто са си театрали.Там поне няма дразнещите крясъци!

Тия от BtV са продажници

А Слави защо го държите...май само циганите го гледат вече

От тези две предавания намразих всичко българско.

И двете предавания са лигави...добре,че ги свалиха

Махленски скандал между калпава телевизия и самозабравили се режисьори. Преди време господари на ефира беше най-доброто предаване днес е пълна простотия. А пълна лудница него просто съм го отписал.

Отдавна не гледам БТВ, само за предаванията на Халваджиян превключвам.Ще се радвам да се преместят в друга телевизия.

ПЪЛНА ЛЕДНИЦА- НИКОГА АМА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВА ВЪВ ТОЗИ СИ ВИД-А ГОСПОДАРИТЕ СА НАСТЪПИЛИ ЗМИЯТА ЗА ОПАШКАТА И ХАЙДЕ -ВЪН.

Че бтв е най-тъпата телевизия го знаят и децата там освен разни поръчкови репортажи друго не дават.

Не е за чудене,че такива предавания като "Господари на ефира"и"Пълна лудница" ги махат от БТВ.Те показват истинското положение в страната ни, затова и са нежелани.Нека си дунду- рикат Слави с неговото просташко шоу!

bla_usa@

Браточка пъпчив явно на теб доста са ти промили 2 та грама мозък дето имаш да се наядеш и из..реш

Никога вече БТВ

Защо атакуват БТВ? Ако не им харесва там, да си търсят друга телевизия. Разбира се, че всяка телевизия може да изкаже коментар по един или друг репортаж. Да стоят мълчаливи ли? Айде малко уважение! БТВ не харесва вече предаванията и това е. Примирете се!

Така и правя, гледам ТВ7, само че заради предаванията на Халваджиян се налага да превключвам на БТВ

Абе че ,,Пълна лудница "" -- не става и децата го знаят. Толова изпростя,че няма и на къде повече. Трябва да си тотално неграмотен,за да се кефиш на това предаване. Проблема е в ,,Господарите - там са настъпали някой.

Поредното доказателство, че българина ще ти прости всичко, само не и успеха. Ще гледаме успешните турски продукции и некъдърните български послушковци. Желая успех на Господарите!

За Пълната лудница и аз съм съгласна че тотално затъпя и изпростя, толкова че повече няма накъде. Но Господарите си беше нелошо предаване, обаче така и не го наместиха правилно в програмната си схема БТВ, все не улучвам да го гледам. Ами онзи Инджов, не че го гледах ама и той май така си отиде от тази телевизия. Явно там така се действа. Дано намерят подходящата телевизия за Господарите не е лошо предаване В Нова бяха едва ли ще се върнат, може би в ТВ 7, то другаде къде им остава. В БНТ гледаеми програми, предавания и формати не се показват, така че май само ТВ 7.

А Иво Инджев от колко години говори за цензура в БТВ и други медии. Сега ще се разсмърди яко. Щели да си имат проблем с президнетството Гоцко май е смукнал и от Българската коледа

Съжалявам да чуя, че са ги цензурирали. Освен Магърдич да си направи собствена телевизия, друго не се сещам.

Що е туй рейтинг и как се дига той? Върху това трябва да мислят от ер-малък ТВ ,но това не е като да излъчваш турски филми и да налагаш ЦЕНЗУРА !!! Срам и то голям!!! Само с "НИЕ ТУЙ, НИЕ ОНУЙ,НИЕ ПЪРВИ ТУЙ В ОНУЙ и тем подобни НЕ СТАВА !!!

Каквато и да е БТВ , все пак е частна телевизия, а не собственост на Джуди Халваджиян или на някой друг от Господари на ефира.Така, че си имат пълното право да кажат това да, това не...

евала

По-страшна от цензурата е автоцензурата! Сам да се биеш през устата: това наблюдавам в т.н. частни ефирни телевизии. Понякога се изумявам как Канал 1, телевизията на държавна издръжка, е по-обективна от БТВ и Нова. Не разбирам също, защо тази новина е в раздела "лайф", а не в основните новини. На продуцентите и екипа ще кажа да не се терзаят, то кой ли гледа вече БТВ и Нова!

Абсолютно. В последно време Канала е най-обективен, което е учудващо.

Идват ИЗБОРИ, а някои са вече 4 години извън властта и всичко, което може ще бъде впрегнато да служи...сещайте се на кой!

евала на господарите за репортажите, които са направили досега.. обаче, на мен ми се струва че концепцията на предаването им доста се размести през годините.. в началото беше свежарско предаване с ефирни гафове и смешки, докато малко по малко разследванията им започнаха да заемат все по-голяма част от времето.. съвсем си изгубиха посоката.. как в едно забавно предаване има място репортаж за извратен лекар, който блудства с пациентките си, например.. а за прословутите им скунксове.. един път да го бяха връчили на човек, който наистина се е издънил.. какво е виновен Гарелов че са му свалили предаването, или пък Мавриков.. направо зрителя го хваща яд.. изобщо такава манджа с грозде стана тва предаване, че май му е време да излезе в почивка..

Абе кой нормален гледа БГ телевизия, особено пък най-некадърната Босфор-ТВ. Единствено заради това предаване се задържах на този канал. Там са събрани възможно най-некадърните, като започнем от новини, журналистически предавания и куп още. Още онзи Трифонов като го пуснаха там и ги отсвирих. :)

бтв е тапа телевизя..слави трифоновска,него дори баба ми не го гледа.дано по барзо стапите на екрана ! и да оправите сзенариите на пална лудниза...много са тапи..дано е от бтв... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, бе! Ха на бас, че ще се омъдрят скоро в някоя, ближеща задните части на Б.Б. телевизия! Като Нова, например, или ТВ7! То пък предаването им..., мале-мале! Експоатират таланта на Рачков и Сапунджиева, иначе "Пълна некадърница"!

Мисля, че мястото им си е в "Нова", там никой няма да ги огрнаичава, свободно в предванията им се споменават други телевизии от водешщите, коментира се открито всичко, а и там са най-добрите разследващи журналисти. Нека се завърнат в "Нова", стига те да ги искат.

телевизията,ще загуби като ги свали от екран,бяха гледани предавания,липсват ми,престанете с цензурата

Дори и "Господари на ефира" налагат цензура сами на себе си. Защо не направят репортаж, как в ресторантите на МакДоналдс ( НДК и Орион - между външните маси) свободно се разхождат плъхове? Отговорът е ясен - голям рекламодател. Добрата стара приказка: Каквото и да ви говорят, да знаете че става дума за пари.

Това за БТВ е нещо нормално.Цялата телевизия е сбъркана.Бих дал на Господарите материал за разследване - мнимата продуценска компания на БТВ,а именно Медиа ПРО.ТОВА е една от най-големите перачници на пари в медиите.Ако народа се възмущава от някакви си 32 хил.лв. бонуси раздадени в Здравната каса, то в тази компания коледните бонуси са 600хил.лв. раздадени между 10 души на ръководни функции.Ето това е ненормално.Докато в тази медия са Бранко и компания начело няма да има оправия.Махането на Господарите от ефир е поредното доказателство.Като цяло БТВ е амортизирала от всякъде и в техническо отношение,не им ли писна всяка вечер в централна емисия новини да дават репортери застанали пред амортизиралата им "видео стена" в апаратната....

БТВ - телевизията на боклукчийските кофи сутрин и турските сапунки вечер.

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО КОЕТО ВСЯКА ДЕЛНИЧНА ВЕЧЕР ОЧАКВАХ С НЕТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ Е СВАЛЕНО ОТ ЕФИР. ЯВНО ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НЕ СА ПОЖАЛИЛИ И МЕДИЯ КАТО БТВ.

БТВ е комерсиална телевизия

А уж тоталитаризмът и цензурата били в миналото! ЗАСРАМЕТЕ СЕ всички средства за масова информация!!!

Приветствам Господари на ефира! Това предаване свърши повече работа и от Полиция и Прокуратура по разобличаване на измамници и кокошкари и то по един перфектен начин - през призмата на хумора, което показва висок професионализъм!! Да си живи и здрави и с нетърпение ги чакам отново на екран!

ЧЕ КОЙ НОРМАЛЕН ГЛЕДА БТВ

Срам за bTV. Както пееха Сигнал, ще им кажа: Сбогом, дано имаш рейтинг, щом спра да те гледам аз. Лошо планиран маркетинг без пари ще си тогаз!

Абе и "господарите" са си поръчкови... Явно този дето им дава поръчките е в разногласие с бТВ и който по-плаща печели. Има нужда да си починем от продукциите на този творец... доста простотия продуцираше напоследък.

В комунистическата БТВ такива хора не виреят. Виж послушният учиндолски селяндур е друго нещо.