Днес Фандъкова става на 50, ще празнува в чужбина

Кметът на София Йорданка Фандъкова загърби рождения си ден заради служебни ангажименти в Женева.

Обратно в новината

Коментари - Днес Фандъкова става на 50, ще празнува в чужбина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честит Рожден Ден Много здраве и все така дерзайте напред.

Ти си се родил злобен и нещастен, цървуле. А нещастието на околните е заради такива като вас, - страхливи, неграмотни и прости, за които единствената радост е да отделят всеки ден по много злъч, за да осмислят жалкото си съществувание далеч от родните овци и кози.

Добре че има щастливи, но много прости хора, които са в екстаз от "справянето" с проблемите от предизборната кампания и от светлата "личност" на тази смачкана, обикновена учителка, без мнение, без решителност, без достойство и без капка почтеност!

Човек докато е на публична длъжност е най-добре да се държи според публиката, другото говори за неуважение. Ето и превод за по-простите: докато си кмет на София празнувай в София, заради едното елементарно уважение!

Можеше поне да си направите труда да прочетете цялата статия, а не да съдите по заглавието.Не е в София при близките си, заради служебен ангажимент.Желая и много здраве и спокойни дни!

Честит рожден ден и най-вече много здраве за госпожата! п.п. некрасиво е да нападате жената на празника и, па дори и да ви е несимпатична като кметица....християнски празници са, имайте срам...

Честит юбилей, госпожо Фандъкова! Да сте жива и здрава, да се радвате на деца и внуци, на техните успехи.Вие сте една невероятна жена! Вие сте една силна и достойна българка! Благодарим Ви, че Ви има! Бъдете благословена!

отива там, където няма кучета, мастията; дано да те нахапат като се върнеш

Най-добре да си подаде оставката, така всички да отпразнуваме юбилея!

НЯМА ДА Я ПОЗДРАВЯ....НЕ ЗАСЛУЖАВА....НИЩО ДОСТОЙНО НЯМА В НЕЯ....

У всеки човек има нещо достойно. Само този факт прави репликатат ти недостойна. Ти стани кмет, влез в тази гмеш от некомпетентни и неморални хора - навсякъде около тебе, та тогава опитай да свършиш работа. И като имаш предвид, че 95% от българите са все с тези качества и няма с кого да подмениш гнилочта из администрациите. Просто няма! Посткомунизъм до гуша - като вана с лайна до устните ти. И тогава вземи да преценяваш кой какво заслужава. Едва тогава!

Hе може да си щастлив когато причиняваш нещaстие на другите. Tова е закон. Tази тъпa женица донесе още по големи болки на хората тук в Cофия.

Ти какво искаш от една жена с педагогическо образование. Може да е добра жена и професионалист, но въобще нее държавник. Случая с нахапания професор го показа. По делата им съдете! Казано е преди хилядолетия!

Много здраве и късмет! Да продължава със същия дух и упоритост да обновява и украсява столицата за радост на всички столичани и нейни гости. Успех и с каузата с безстопанствените кучета

Надявам се г-жа Фандъкова да не чете коментариите. Както винаги в България негативизмът преобладава. Тази жена направи много за София, но все има недоволни. Вместо да негодуваме по форумите, по-добре да направим и ние нещо за нашия град и за нашата държава.

какъв политик е тя???кукла на конци...бледа сянка на Бойко без собствено мнение!...

Честит юбилей!!! Да си жива и здрава и много успехи в работата и живота .

В чужбина, щото там няма опасност да те изядат помияри на улицата!

специално за юбиляра ще и изпратим няколко глутници пумяри да я поздравят подобаващо!

Става на 50, тоест няма да се променя. Ха честито на гражданите на София! По-точно на ония които я избраха.

Честит юбилей! Бъди жива и здрава, това е най-важно. Но това, което тази година виждаме по улиците, го е нямало в близките 20 години. Уличните шахти бяха изчистени, улиците са по-чисти и от прах, за което ти благодариме. Не слушай негативните хора, за съжаление тях винаги ще ги има, те никога няма да видят хубавото. Още веднъж - Бъди щастлива!

За един милиард и половина бюджет биха могли да се мият със сапун!!!

те 62ри набор по друг начин ги смятат сметките, по-евтинко да им излиза

е как ше го видим хубавото, като аз лично и го заведох ..... 3 пъти ... както и на др. ваши връстнички ...

Как пък всички злобари и завистници се събраха на едно място.Кажете едно "Честито" пък критиките оставете за друг път. И без това висите по цял ден по форумите и ръсите простотии, починете за един ден. Честит юбилей г-жо Фандъкова, да сте жива и здрава и не се впечатлявайте от простаци.

ЧРД! Да е жива и здрава, и дано да спре да лъже избирателите си.Г-жо Фандъкова просто не ставате за кмет

1/5 от минималния доход за градски транспорт .... що да не отиде в Женева, а и то с чужди кметове и пари по-весело се празнува юбилей

Тя е коммандировка а не на празник. Щеше да е там и да няма РД. Аман. Българина ще ти прости всичко но не и успеха. Страна на хейтъри и неудачници както теб.

Крокодил

Еха, колко силни думи! Ако не беше охранителя от Банкя, никой нямаше да е чувал за учителката по руски. А в София - то не е успех, то не е чудо! Успех след успехите!

Предполагам всяка жена с пари може да изглежда хубава на тия години.

Влади то като го имаш гена и без много пари също изглеждаш добре

Не всяка! Тъпият поглед не подлежи на корекция!

Бъдете жива и здрава, но имате голям грях с тия кучета. Това е огромно петно върху репутацията Ви. Цял живот с това ще Ви свързват и калнат.

честит рожден ден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много здраве и успехи! Колко жени изглеждат толкова добре на 50 :) Завистниците - нека ги е яд!

Честит рожден ден! Дано всеки му се случи празнуване на РД в чужбина на чужди разноски! Каква случайност - просто това е новият морал - Гарантирано от ГЕРБ!

Да е жива и здрава! Тя е един от малкото достойни хора в политиката!

Блазе й, че няма гузна съвест, нняма нужда да си подава оставката и спи спокойно, пъреки смъртта на невинен човек заради собствената й некадърност. Вересия нещастна.

То Мара втасала, та и празнуване...Нито с кучетата се оправи, нито със снега, нито с чистотата...Защо не си гледа здравето и да предаде кметството на някой, който ще се справи?!

Да е жива и здрава, да работи за благото на София!

Много забавно изказване,миличка. Какво точно направи тая за София?

Някой да ме подсети - в Женева имаше ли бездомни кучета и някой оглозган от тях?

Кучета няма, защото няма такива и такива скимтящи простаци.

Честито!

Да е жива и здрава жената!

Да отиде на погребението на професора, вместо да празнува и да си влачи задника в Женева!

Каква дълбока мисъл, какъв изразителен речник! Браво, впечатлена съм...

а дали ще се впечатлиш повечко, ако глутница озверели псета наръфат баща ти/детето ти/дядо ти, пикло нещастна?